AAN DE GIESSEN

Locatie: Buitendam 221-235

Opdrachtgever: Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw B.V.

Architect: Van der Padt en Partners Architecten

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.

WONEN AAN DE GIESSEN

Vanaf de steiger van één van de drie watervilla’s begeeft u zich moeiteloos naar de Merwede, of verder stroomopwaarts de Giessen op. Aan de dijk prijken een markante vrijstaande woning en een twee-onder één-kap woning met een luxe uitstraling. Door de centrale ligging van ‘Aan de Giessen’ zijn alle voorzieningen in de directe omgeving.

De vrijstaande woning aan Buitendams kenmerkt zich door een ruime woon- en eetkamer met openslaande deuren. Het terras is op het zuiden georiënteerd. Op de verdieping zijn vier slaapkamers en een ruime badkamer.

De twee-onder-een kapwoningen aan de dijk hebben een riante woonkamer aan de tuinkant, met een grote glazen pui in de achtergevel. Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien. De zolderverdieping leent zich voor hobbykamers.

De drie woningen aan het water zijn voorzien van vier slaapkamers. Op de verdieping bestaat de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers. De percelen liggen over de volle breedte aan het water, standaard met een houten terras.

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons