DE DALWACHTERS

Locatie: Markiezaatsweg 101

Opdrachtgever: Maas-Jacobs Vastgoed B.V.

Architect: Zaak van NN

Bouwer: Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. 

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

De Hertog

Nieuwbouwproject De Dalwachters met complex De Hertog omvat 48 luxe appartementen. Deze appartementen variëren in grootte van 93 m² tot maar liefst 130 m² verdeeld over diverse woningtypes. Het complex bestaat uit twee delen met één gezamenlijke entree: de laagbouw georiënteerd op de Zuiderdreef en de hoogbouw (van maar liefst 10 verdiepingen hoog!) georiënteerd op de Markiezaatsweg en het prachtige natuurgebied met een waanzinnig uitzicht.

In de bouw van De Hertog wordt als vanzelfsprekend gebouwd met oog voor duurzaamheid. Naast goede isolatie, inclusief isolerende raampartijen en een groen dak, wordt De Hertog voorzien van innovatieve installaties voor verwarming en opwekking van duurzame energie. Zo is er een luchtwarmtepomp aanwezig en zonnepanelen voor de opwekking van energie voor de gezamenlijke ruimtes. Ieder appartement is daarnaast voorzien van een eigen parkeerplaats en een externe berging met elektra voor het opladen van de elektrische fiets

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons