DOCK187 - Fase 5

Locatie: Middelharnis

Opdrachtgever: Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw B.V.

Architect: Quadrant Architecten BNA

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

Bouwbedrijf: Roggeband Bouw B.V. 

BENG VEREIST WONEN!

Nieuwbouwproject DOCK187 fase 5 is de laatste fase uit het project DOCK187 te Middelharnis. Fase 5 omvat een appartementencomplex met 19 appartementen en 15 rijwoningen aan de rand van het plangebied. De appartementen variƫren in grootte van 69 m2 tot 136 m2, verdeeld over 9 diverse woningtypes. De rijwoningen variƫren in grootte van 100 m2 tot 114 m2, verdeeld over 2 woningtypes.

Het project wordt geheel duurzaam volgens de BENG eisen gebouwd. De appartementen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en de rijwoningen met een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Achter het appartementencomplex en achter de rijwoningen langs is er gelegenheid om te parkeren. Het appartementencomplex en de rijwoningen is aan de voorzijde autovrij en enkel te voet of met de fiets te bereiken. 

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons