LINDENLAAN FASE 2

Locatie: Lindenlaan/Eikenlaan 

Opdrachtgever: Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw B.V.

Architect: Algra & Marechal Architecten

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

Bouwbedrijf: Roggeband Bouw

LINDENLAAN

Direct aan het centrum van Ooltgensplaat in de Lindenlaan komen prachtige rijwoningen, multifunctionele, tweekappers en vrijstaande woningen. De architectuur, detaillering en afwerking maken van de Lindenlaan een kwalitatief hoogwaardige en intieme wijk passend bij de rustige woonomgeving en de kwaliteiten van Ooltgensplaat. Het bewijs daarvan is te zien in de al gerealiseerde woningen.

De Lindenlaan is een prachtig project op een fantastische plek. De woningen zijn niet alleen qua architectuur heel bijzonder, maar bieden ook het summum aan wooncomfort, omdat ze zeer energiezuinig zijn. Wij bieden bewoners lagere woonlasten en hogere woningwaarde/-comfortwaarde.

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons