VAKANTIERESORT MAASBOMMEL

Locatie: Kreijendijk (schiereiland)

Opdrachtgever: Gouden Ham ontwikkeling B.V.

Architect: Recreatie Architectuur

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

Bouwbedrijf: N.N.B

VAKANTIE RESORT MAASBOMMEL

In het land van Maas en Waal ligt de kleinste Hanzestad van Nederland: Maasbommel. Met haar rijke geschiedenis en het prachtige natuur- en recreatiegebied “De Gouden Ham” met uitgebreide mogelijkheden voor waterrecreatie is Maasbommel een geliefde locatie. Om meer mensen kennis te laten maken met al het moois van de regio wil Dormio Leisure Development, in samenwerking met aannemersbedrijf Gebroeders Blokland uit Hardinxveld-Giessendam, hier Vakantieresort Maasbommel ontwikkelen

 

Het te ontwikkelen vakantieresort betreft een hoogwaardig vakantieresort met bijhorende voorzieningen en faciliteiten in een water en natuurrijke omgeving.

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons