WESTERDIJK 14 - 18B

Locatie: Leimuiden

Opdrachtgever:  Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw B.V.

Architect: Recreatie Architectuur

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

Bouwbedrijf: N.N.B. 

 

WONEN IN LEIMUIDEN

Het project aan de Westerdijk 14-18c te Leimuiden omvat de ontwikkeling van een recreatieresort aan de oostzijde van de Westerdijk en vrijstaande woningen aan westzijde van de Westerdijk. Het recreatieresort omvat ca. 150 recreatiewoningen met diverse faciliteit zoals een receptie, winkel en horecagelegenheid in een groene en waterrijke omgeving.

De locatie ten westen van de Westerdijk biedt ruimte voor ca. 8 vrijstaande woningen, gelegen aan het water de Oude Wetering.

Toegang tot het recreatiepark is voornemens via een nieuwe ontsluiting vanaf de Willem van der Veldenweg. De ontsluiting voor de vrijstaande woningen, hulpdiensten en bevoorrading van het park zal via de Heiligegeestlaan/Westerdijk verlopen.

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons