ZWARTVEN

Locatie: Hooge Mierde

Opdrachtgever: JFG Real Estate BV

Architect: N.N.B. 

Ontwikkelmanagement: Lx Real Estate

Bouwbedrijf: N.N.B.

 

WONEN IN ZWARTVEN

Zwartven  omvat een oud recreatiepark te Hooge Mierde. De locatie zal worden herontwikkeld naar een natuur inclusieve woonomgeving. De bestaande recreatiewoningen zullen een permanente woonbestemming verkrijgen, enkele bestaande opstallen/ beheerderswoningen worden ge- upgrade en/of vervangen. 

Er worden 11 vrijstaande duurzame woningen en 15 “bijzondere woonvormen (collectieve woonvormen en/of tiny houses) toegevoegd. Het campinggedeelte verdwijnt en maakt plaats voor een openbaar natuurgebied welke doorloopt tot aan en tussen de woningen. Alle woningen komen te liggen in het natuurgebied.

Vragen over dit project?

Neem contact op met ons